Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Από την Επιτροπή Τύπου της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος, ύστερα από το υπ. αριθμ. 21 Διοικητικό Συμβούλιο, ανακοινώνονται τα παρακάτω:

α) Ύστερα από την από 27/5/2009 Πανελλαδική Διάσκεψη των Συνδέσμων Διαιτητών αποφασίστηκε να συγκροτηθεί αντιπροσωπευτική Επιτροπή από Προέδρους των Σ.Δ.Π. της Χώρας, οι οποίοι σε συνεργασία με την Ο.Δ.Π.Ε., να μεταβούν στο επόμενο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο., για να εκθέσουν αιτιάσεις του Χώρου αναφυομένων στην υπό συζήτηση από τους θεσμικούς φορείς, της λεγόμενης «Σύμβασης Διαιτητή».
β)Αποφασίστηκε όπως οι προαγωγικές εξετάσεις της Α’, Β’ και Γ’ Εθνικής διενεργηθούν όπως έχει ανακοινωθεί στις 14 Ιουνίου 2009 στους παρακάτω τόπους:
Αθήνα: Οι Διαιτητές των Σ.Δ.Π. ΑΘΗΝΩΝ, ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΛΕΣΒΟΥ, ΣΑΜΟΥ και ΧΙΟΥ.
Τρίπολη: Οι Διαιτητές των Σ.Δ.Π. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΑΧΑΪΑΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΗΛΕΙΑΣ, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΛΑΚΩΝΙΑΣ και ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.
Λαμία: Οι Διαιτητές των Σ.Δ.Π. ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΕΥΒΟΙΑΣ, ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΥ), ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΛΑΡΙΣΑΣ, ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ και ΦΩΚΙΔΑΣ.
Ιωάννινα: Οι Διαιτητές των Σ.Δ.Π. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΑΡΤΑΣ, ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΗΜΑΘΙΑΣ, ΗΠΕΙΡΟΥ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΚΟΖΑΝΗΣ, ΠΡΕΒΕΖΑΣ και ΦΛΩΡΙΝΑΣ.
Δράμα: Οι Διαιτητές των Σ.Δ.Π. ΔΡΑΜΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΒΡΟΥ, ΘΡΑΚΗΣ, ΚΑΒΑΛΑΣ, ΚΙΛΚΙΣ, ΞΑΝΘΗΣ, ΠΕΛΛΑΣ, ΠΙΕΡΙΑΣ, ΣΕΡΡΩΝ και ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
Ρέθυμνο: Οι Διαιτητές των Σ.Δ.Π. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΡΕΘΥΜΝΟΥ και ΧΑΝΙΩΝ.
Ο ακριβής χώρος των εξετάσεων θα ανακοινωθεί στους Συνδέσμους Διαιτητών τις προσεχείς ημέρες.
Υ.Γ.Στην Λαμία οι εξετάσεις θα γίνουν στο Συνεδριακό Κέντρο του Κάστρου.