Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Στη μνήμη του Αλέκου Παπαγεωργίου


Παλαιές δόξες του ποδοσφαίρου ήρθαν στην Λαμία για να τιμήσουν την μνήμη του Αλέκου Παπαγεωργίου, σε έναν φιλικό αγώνα που έγινε χθες το απόγευμα στο ΔΑΚ Λαμίας μεταξύ ΠΣΑΠ και των παλαιμάχων ΑΣ «Λαμία».

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Αλέκος ήταν εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ. Για το λόγο αυτό αρκετοί γνωστοί ποδοσφαιριστές βρέθηκαν χθες στο ΔΑΚ Λαμίας για να τιμήσουν την μνήμη του, όπως ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Νίκος Σαργκάνης αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο φιλικό αυτό παιχνίδι.

Στις κερκίδες του ΔΑΚ ήταν ο δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς, ο πρόεδρος της ΕΠΣΦ Δημήτρης Κουτρουμάνος, ο οποίος αγωνίστηκε μετην ομάδα των παλαιμάχων- και αρκετοί φίλαθλοι που είχαν την τιμή να δουν τον Αλέκο να αγωνίζεται με τα χρώματα της Λαμίας.

Πριν το παιχνίδι σε μία σεμνή τελετή παρέδωσαν στη σύζυγό του αναμνηστικές πλακέτες, λάβαρα ενώ ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Λαμίας πρόσφερε στην σύζυγό του μία φανέλα ποδοσφαίρου με το νούμερο 4 και γραμμένο πάνω το ονοματεπώνυμό του.


Ηταν το νούμερο που ο Αλέκος Παπαγεωργίου φορούσε.Να σημειώσουμε εδώ ότι οι ποδοσφαιριστές του ΠΣΑΠ φορούσαν μαύρη εμφάνιση, εις μνήμη του Αλέκου ενώ πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Ο αγώνας

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο ΠΣΑΠ κέρδισε τους παλαίμαχους της Λαμίας μεσκορ 5-2. Για την ιστορία τα γκολ για τον ΠΣΑΠ πέτυχαν από δύο ο Πετρόπουλος (2’και 17’) και ο Φραντζέσκος (10’και 73’) και ένα ο Φιλακούρης (54’). Για τους Παλαίμαχους του ΑΣ Λαμία σκόραραν από ένα ο Αργύρης (34’) και Τσάμης (71’).Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Γιάννης Σπυρόπουλος, Σπύρος Πουγκακιώτης,Θανάσης Παπακώστας, Χαράλαμπος Χαϊδάς, Κώστας Σιούτας με βοηθούς του Λαγό και Κατσόγιαννο. Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τους Παλαίμαχους ΑΣ «Λαμία» είναι αυτό που θα γίνει στο γήπεδο των Μεξιατών, στις 5 Οκτωβρίου, εις μνήμη του Ηλία Μπάμπαλη, παλαιού ποδοσφαιριστή του ΑΣ «Λαμία».

Διαιτητές της συνάντησης ήταν οι: Γιάννης Σπυρόπουλος, Θανάσης Παπακώστας, Σπύρος Πουγκακιώτης, Μπάμπης Χαϊδάς και Κώστας Σιούτας.
Βοηθοί: Μάριος Κατσόγιαννος και Βασίλης Λαγός.

Οι συνθέσεις

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο με τις εξής συνθέσεις:
ΑΣ «ΛΑΜΙΑ»: (Ντίνος Μάρκου), Κατσιφλώρος, Μαδούρας, Αλπόγλου,Τσάμης,Στριφτός, Ζαχαρόπουλος, Συλεβίστας,Μαντζίκος, Κυριάκος, Αλεξίου και Αργύρης ενώ αγωνίστηκαν και οι Ράμμος, Χρήστου, Παπανικολάου Λ., Παπανικολάου Β., Πέππερας, Αντωνίου,Ν. Παπαδόπουλος,Κουτρουμάνος, Βλάχος και Βέλλιος.
ΠΣΑΠ: (Ζαχαρίας, Λυκου-ρίνος), Πανόπουλος, Χριστόπουλος, Βαμβακούλας, Αποστόλου, Καψής, Φιλακούρης, Ποζαπαλίδης,Φραντζέσκος, Δομάζος,Πετρόπουλος, Κάραλης ενώ έπαιξαν και οι Καραπελούσης και Χασιώτης.