Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΚΔΡΟΜΗ Σ.Δ.Π. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ 6
35100 ΛΑΜΙΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2231024316

Λαμία 07-09-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Σ.Δ.Π.Φ. πραγματοποίησε την φετινή του εκδρομή από 25-29/8/2010 στην ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Στην εκδρομή συμμετείχαν τα περισσότερα μέλη του Συνδέσμου ,όπως και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Φ κος Δημήτρης Κουτρομάνος, ο Α’ Αντπρόεδρος κος Παρ. Αντωνίου και τα μέλη της ΕΠΣΦ, κ.κ. Τσαμπάκαλος Χαρ. και Καψουράκης Γεώρ.
Έγιναν επισκέψεις στα διάφορα μουσεία και αξιοθέατα της Κωνσταντινούπολης και ιδιαίτερα ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ , ΣΤΟ ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ, ΣΤΟ ΤΟΠ ΚΑΠΙ, ΣΤΟ ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ κρουαζιέρα ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ και επίσκεψη ΣΕ ΧΑΛΚΗ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΟ.
Τους εκδρομείς (120 άτομα) δέχτηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ στο πατριαρχείο, όπου τους ευλόγησε και τους ευχήθηκε καλή επάνοδο στις οικογένειές τους.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΦ κος Δ. Κουτρομάνος προσέφερε αναμνηστική πλακέτα εις στον οικουμενικό πατριάρχη και ο ΣΔΠΦ με τον πρόεδρο κ. Ιωαν. Σπυρόπουλο , τον Γραμματέα κ. Αθαν. Παπακώστα και τον Α΄Αντιπρόεδρο κ. Ευαγγ. Πολυχρονάκη, προσέφεραν στον οικουμενικό πατριάρχη την εικόνα του πολιούχου της πόλης της Λαμίας τον Άγιο Λουκά.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ αφού ευχαρίστησε όλους και πάλι, τους προσέφερε από ένα αναμνηστικό δώρο.
Όλοι έμειναν κατενθουσιασμένοι και ευχήθηκαν του χρόνου να γίνει πάλι μια τέτοια εκδρομή.

Για το ΣΔΠΦ & την ΕΔ/ΕΠΣΦ
Ο Γραμματέας
Αθανάσιος Παπακώστας