Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Δώρα από το σύνδεσμο διαιτητών Φθιώτιδας

Η απουσία αγωνιστικών υποχρεώσεων, λόγω των εορταστικών ημερών έδωσε την ευκαιρία στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φθιώτιδας να διοργανώσει μία ακόμα χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά, όπου μέσα σε φιλική οικογενειακή ατμόσφαιρα, μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά και έγιναν χαλαρές συζητήσεις με θέμα το ποδόσφαιρο και την διαιτησία.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φθιώτιδας κ. Σπυρόπουλος, μιλώντας για την καθιερωμένη εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες, τόνισε ότι οι διαιτητές ποδοσφαίρου δεν προσφέρουν μόνο στους αγωνιστικούς χώρους, προσφέρουν και στο κοινωνικό σύνολο.

Ο Γενικός Γραμματέας κ.Παπακώστας τόνισε: « Σήμερα είναι η μέρα των παιδιών αλλά και των διαιτητών». Οι διαιτητές της Φθιώτιδας όπως είπε ο κ. Παπακώστας σφυρίζουν σε όλες τις κατηγορίες του ποδοσφαίρου, επισημαίνοντας πως στη νέα χρονιά οι επιδόσεις τους θα γίνουν καλύτερες και «θα έχουμε περισσότερες συμμετοχές. Οι διαιτητές μας είναι πολλοί καλοί και αυτό αποδείχθηκε και από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο».
Η γιορτή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 28-12-2009 σε κέντρο της Λαμίας.