Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΦ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΔΠΦ

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους πραγματοποίησαν σε μια ζεστή ατμόσφαιρα τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας και του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φθιώτιδας, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010 το βράδυ στο «Αρχοντικό του Σκούρα». Στην εκδήλωση τιμήθηκαν σωματεία, παράγοντες, διαιτητές, προπονητές, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι για την προσφορά τους στο φθιωτικό ποδόσφαιρο, ενώ τα πτυχία τους έλαβαν οι νέοι διαιτητές. Παρόντες ο Νομάρχης, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, υπηρεσιακοί παράγοντες της ΝΑΦ, εκπρόσωποι Βουλευτών, ενώ χαιρετισμό απέστειλαν με επιστολή τους οι Κατερίνα Μπατζελή, Νίκος Τσώνης, Χρήστος Σταϊκούρας και Κατερίνα Διαμαντοπούλου.
Ποιοι βραβεύθηκαν
Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν ο Νομάρχης Φθιώτιδας Αθανάσιος Χειμάρας, Οι Δήμαρχοι Λαμιέων, Λιανοκλαδίου, Σπερχειάδας, Μακρακώμης, Μώλου και Υπάτης, Γιώργος Κοτρωνιάς, Σωτήρης Κουτσοβέλης, Νίκος Τζιβελέκας, Κώστας Κρητικός, Βαγγέλης Τετριμήδας και Δημήτρης Καραβάνας αντίστοιχα, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Τυμφρηστού Νίκος Μηλιωρίτσας και το πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΦ και επίτιμος Πρόεδρος Παναγιώτης Καμπάς.
Από πλευράς Διαιτητών βραβεύτηκαν ο Μπάμπης Χαϊδάς, ο Κώστας Σιούτας, ο Στέλιος Παπασταθόπουλος και ο Θανάσης Κοτσιλίτης.
Πήραν τα πτυχία τους οι νέοι Διαιτητές και όσοι πήραν προαγωγή σε παραπάνω τοπικές κατηγορίες.

Τα πτυχία τους πήραν οι:
6η Κατηγορία με σειρά επιτυχίας
1. ΜΠΕΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
2. ΠΑΠΠΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
3. ΓΑΛΑΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
4. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
5. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
6. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
7. ΤΣΙΟΥΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
8. ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
9. ΚΑΝΔΗΛΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
10. ΒΑΡΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
11. ΤΣΕΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
12. ΜΠΕΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
13. ΔΑΪΤΣΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ
14. ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
15. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
16. ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
17. ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
18. ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
19. ΜΑΡΑΝΔΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
20. ΛΑΜΠΡΟΣ ΗΛΙΑΣ
21. ΓΚΙΟΛΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
22. ΚΟΤΣΙΛΙΤΗ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ

5η Κατηγορία με σειρά επιτυχίας

1. ΠΑΓΙΑΤΑΚΗ ΚΑΛΟΥΣΑ

2. ΠΟΥΓΚΑΚΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
3. ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
4. ΛΑΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
5. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
6. ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
7. ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
8. ΖΑΪΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
9. ΛΙΤΟΣΕΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
10. ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
11. ΤΣΙΑΦΙΤΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
12. ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
13. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
14. ΣΑΚΚΟΣ ΗΛΙΑΣ
15. ΚΟΥΤΣΟΎΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

4η Κατηγορία με σειρά επιτυχίας

1. ΚΙΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
2. ΚΟΥΝΤΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
3. ΔΟΣΚΟΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
4. ΚΛΕΙΤΣΑΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
5. ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΒΑΪΟΣ
6. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
7. ΚΟΥΤΣΟΒΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
8. ΠΑΠΑΜΙΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ακόμη η ΕΔ/ΕΠΣΦ βράβευσε τον Διαιτητή Γιάννη Μπλούνα για την προαγωγή του στην Γ'Εθνικη Κατηγορία.

Από πλευράς σωματείων, παραγόντων, προπονητών και φιλάθλων βραβείο έλαβαν οι Τριαντάφυλλος Τσαδήμας των Εφήβων ΑΣ Λαμία, Χρήστος Παπαϊωάννου της Στυλίδας, Παναγιώτης Τσιατσιάνης του Ολυμπιακού Λαμίας, Αλέξανδρος Κακκάβας του Αρχανίου, Παναγιώτης Δεληγιάννης του Ατρόμητου Παλαιάς Γιαννιτσούς, Στέλιος Σουλόπουλος των Ραχών, Γιώργος Τσιαφούτης του Πλατύστομου, Γιώργος Βάρσος του Αόρατου Λευκάδας, Ντίνος Θανασούρας των Καλυβίων, Κώστας Κόντος της Γραμμένης, Γιώργος Τζίνης του Αυλακίου, Βενιζέλος Παρίσης του Καραβόμυλου, Νίκος Ζιάκας του Κηφισσού Κάτω Τιθορέας, Κώστας Καλαντζής και Γεράσιμος Μαντζιούτας του ΑΣ Λαμία, Θανάσης Γκουσόπουλος του Μαλιακού, Ανδρέας Κόντος του Ηρακλή Ροδίτσας, Νίκος Διαμαντής της Νίκης Μακρακώμης, Θανάσης Αναγνωστόπουλος της Νίκης Αγίας Παρασκευής, Λάκης Παπανικολάου του Ατρόμητου Σπερχειάδας, Θανάσης Καραγκούνης του Ατρόμητου Αθηνών (το βραβείο παρέλαβε ο πατέρας του), Μιχάλης Μιχαλόπουλος, Χρήστος Στριφτός και ο γνωστός σε όλους «Ήρα», φίλαθλος Ηρακλής Γιαννακάκης.

Δήμαρχοι έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση και βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο φθιωτικό ποδόσφαιρο.

Έπαθλα ήθους έλαβαν οι ομάδες Αστέρας Αγ. Σεραφείμ, Αετός Μενδενίτσας, Πελασγιακός, Δόξα Ζηλευτού, Δίβρη, Γραμμένη, Πλατύστομο, Καλύβια, Μακρακώμη, Μάκρη ’07, Αυλάκι, Θύελλα Μεγάλης Βρύσης και Πανζελιακός.