Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΣΔΠ & ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΧΟΡΕΨΑΝ ΜΑΖΙ Ο Σ.Δ.Π. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ & Η Ε.Π.Σ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
 "Γιάννης παπακωνσταντίνου-Δημήτρης Κουτρουμάνος-Σοφοκλής Πιλάβιος-Κατερίνα Μπαντζελή"

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για άλλη μια χρονιά, ο ετήσιος χορός της ΕΠΣΦ & του ΣΔΠΦ που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο ΑΡΙΩΝ στη Λαμία σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα.
                                                             "Οι επίσημοι"

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου , παράγοντες των ομάδων , διαιτητές και ποδοσφαιριστές.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν αρκετοί επίσημοι προσκεκλημένοι όπως ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Σοφοκλής Πιλάβιος οι Βουλευτές του νομού κ.κ. Κατερίνα Μπατζελή, Νίκος Τσώνης, Τόνια Αντωνίου, Χρήστος Σταϊκούρας και ο πρώην Βουλευτής Νίκος Σταυρογιάννης.

Επίσης στην εκδήλωση τίμησαν αρκετοί Δήμαρχοι και πολλοί νομαρχιακοί σύμβουλοι , ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς μαζί με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη κ. Θωμά Στάικο.

Παρευρέθηκε στην εκδήλωση και ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου ο οποίος τίμησε με πλακέτα τον κ. Πιλάβιο.

Τον πρόεδρο της ΕΠΟ τίμησε με πλακέτα ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ κ. Δημήτρης Κουτρουμάνος.




"Ευάγγελος Πολυχονάκης -Σοφοκής Πιλάβιος -Δημήτρης Κουτρουμάνος-Αθανάσιος Παπακώστας"


Πλακέτα απένειμε και ο ΣΔΠ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ με τον Γενικό Γραμματέα κ. Αθανάσιο Παπακώστα & τον Α΄ Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου κ. Ευάγγελο Πολυχρονάκη.

"Απονομή πλακέτας στον πρόεδρο της ΕΠΟ απο τον ΓΓ του ΣΔΠΦ & της ΕΔ/ΕΠΣΦ  κ. Αθανάσιο Παπακώστα και τον κ. Ευάγ. Πολυχρονάκη".

Ένα γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί με πλούσιο δημοτικό και λαϊκό πρόγραμμα ενώ η λαχειοφόρος αγορά που έγινε είχε πλούσια δώρα.
" Αποστόλης Καραναστάσης -Αθανάσιος Παπακώστας -Σοφοκλής Πιλάβιος-Δημήτρης Κουτρουμάνος- Δημήτρης Μάμαλης-Παρασκευάς Αντωνίου".

 "Χαράλαμπος Τσαμπάκαλος- Αθανάσιος Παπακώστας- Σοφοκλής Πιλάβιος- Γιώργος Καψουράκης- Ευάγγελος Πολυχρονάκης"