Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Χειμερινές Αγωνιστικές Δοκιμασίες Διαιτητών

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνονται οι παρακάτω ημερομηνίες συγκεντρώσεων και αγωνιστικών δοκιμασιών (FIFA TEST) αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών Super League, διαιτητών και βοηθών Football League, διαιτητών Football League 2 και υποψηφίων διαιτητών και βοηθών ανόδου και ταλέντων όλων των κατηγοριών.

Επίσης καλούνται οι παρακάτω διαιτητές και βοηθοί οι οποίοι ανήκουν στους πίνακες αξιολόγησης και δεν συμμετείχαν στα τελευταία αγωνιστικά τεστ λόγω αποδεδειγμένου τραυματισμού: Βεργέτης Δημήτριος (Αρκαδίας), Χατζηανδρέου Παράσχος (Λασιθίου), Κόγγος Ανδρέας ( Δωδεκανήσου), Σουλιώτης Νικόλας (Λάρισας), Κότσαρης Γεώργιος (Μεσσηνίας)

Ταυτόχρονα καλούνται στις κατά τόπους εκπαιδευτικές συναντήσεις και οι παρατηρητές όλων των κατηγοριών , σύμφωνα με την ένωση στην οποία ανήκουν. Εξαιρούνται οι παρατηρητές Super League οι οποίοι θα προσέλθουν 18/1/2011 στην Αθήνα.

1.Η συγκέντρωση για τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές Super League και διαιτητές Football League που ανήκουν στην κατηγορία ταλέντα και υποψήφιοι ανόδου καθώς και για τις γυναίκες Διεθνείς Διαιτητές και Βοηθούς θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (Ξενοδοχείο «Metropolitan») στις 18-19 Ιανουαρίου 2011. Θα πραγματοποιηθεί ιατρικός έλεγχος για τους Διεθνείς Διαιτητές και Βοηθούς στις 09:00 θα πρέπει να έχουν μαζί τους τις ιατρικές εξετάσεις που προσκόμισαν κατά τη διάρκεια του Θερινού Σεμιναρίου 2010-11. Το πρόγραμμα για τους υπολοίπους διαμορφώνεται ως εξής:
Ώρα προσέλευσης: 14:00, απονομή σημάτων Διεθνών Διαιτητών: 16:00-17:00, 17:00-20:30 Οδηγίες-επισημάνσεις α γύρου, αναλύσεις φάσεων, μετρήσεις βάρους, ενημέρωση.
Οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA TEST) θα διεξαχθούν στο στάδιο του Αγ. Κοσμά στις 19/1/2011.

2. Οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA TEST) των διαιτητών και βοηθών Football League, διαιτητών Football League 2 και διαιτητών και βοηθών που ανήκουν στην κατηγορία ταλέντα και υποψήφιοι ανόδου της Football League 2 και Δ’ Εθνικής κατηγορίας των ενώσεων Μακεδονίας, Δράμας, Έβρου,Θράκης , Ημαθίας, Θεσσαλίας , Καβάλας, Κιλκίς , Λάρισας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών, Φλώρινας και Χαλκιδικής θα διεξαχθούν στο Καυτατζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 26/1/2011 και ώρα 11.00.
Θα ακολουθήσει εκπαιδευτική συνάντηση στο Ξενοδοχείο «Capsis» στις 16.00 .

3. Οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA TEST) των διαιτητών και βοηθών Football League, διαιτητών Football League 2 και διαιτητών και βοηθών που ανήκουν στην κατηγορία ταλέντα και υποψήφιοι ανόδου της Football League 2 και Δ’ Εθνικής κατηγορίας των ενώσεων Ηπείρου, Κερκύρας , Αιτωλ/νίας , Καρδίτσας , Τρικάλων , Κοζάνης , Καστοριάς , Γρεβενών , Άρτας , Θεσπρωτίας , Ευρυτανίας, Πρέβεζας- Λευκάδος , θα διεξαχθούν στο Πανηπειρωτικό στάδιο Ιωαννίνων την Πέμπτη 27/1/2011 και ώρα 11.00.
Θα ακολουθήσει εκπαιδευτική συνάντηση στις 16.00 .

4. Οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA TEST) των διαιτητών και βοηθών Football League, διαιτητών Football League 2 και διαιτητών και βοηθών που ανήκουν στην κατηγορία ταλέντα και υποψήφιοι ανόδου της Football League 2 και Δ’ Εθνικής κατηγορίας των ενώσεων Κορινθίας , Μεσσηνίας , Λακωνίας , Αχαίας , Αρκαδίας , Αργολίδας, Ηλείας, Ζακύνθου και Κεφαλλονιάς-Ιθάκης θα διεξαχθούν στο Εθνικό στάδιο Λουτρακίου την Τετάρτη 2/2/2011 και ώρα 11.00.
Θα ακολουθήσει εκπαιδευτική συνάντηση στο Αλεξάνδρειο συνεδριακό κέντρο στις 16.00.

5. Οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA TEST) των διαιτητών και βοηθών Football League, διαιτητών Football League 2 και διαιτητών και βοηθών που ανήκουν στην κατηγορία ταλέντα και υποψήφιοι ανόδου της Football League 2 και Δ’ Εθνικής κατηγορίας των ενώσεων Αθηνών, Αν. Αττικής , Δυτ. Αττικής , Πειραιά , Ευβοίας , Βοιωτίας , Φθιώτιδας, Φωκίδας , Χανίων , Ηρακλείου, Λασιθίου , Ρεθύμνης, Κυκλάδων, Δωδ/νήσου, Λέσβου, Σάμου και Χίου θα διεξαχθούν στην Αθήνα στο στάδιο του Αγ. Κοσμά την Πέμπτη 3/2/2011 και ώρα 11.00.
Θα ακολουθήσει εκπαιδευτική συνάντηση στο Ξενοδοχείο «Imperial» στις 16.00 .