Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ Δ'

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνονται οι ακόλουθες αλλαγές αναφορικά με τον τόπο διεξαγωγής των αγωνιστικών δοκιμασιών διαιτητών και βοηθών διαιτητών Γ' και Δ' Εθνικής:


Τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών Δ΄ Εθνικής κατηγορίας από τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, Δυτικής Αττικής, Ανατολικής Αττικής, Πειραιά, Ευβοίας και Κορίνθου θα διεξαχθούν ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, αντί του βοηθητικού σταδίου του ΟΑΚΑ στις 8 Αυγούστου 2010. Ώρα προσέλευσης 07:00.

Τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών Δ΄ Εθνικής κατηγορίας από τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δωδεκανήσου, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Ηρακλείου, Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Κυκλάδων, Λακωνίας, Λασιθίου, Λέσβου, Μεσσηνίας, Ρεθύμνου, Σάμου, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Χανίων και Χίου θα διεξαχθούν ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, αντί του βοηθητικού σταδίου του ΟΑΚΑ στις 8 Αυγούστου 2010. Ώρα προσέλευσης 18:00.

Τα μονοήμερα σεμινάρια και οι γραπτές εξετάσεις για τους διαιτητές που θα αξιολογηθούν για πρώτη φορά στην Δ’ Εθνική και για τους βοηθούς διαιτητές που θα αξιολογηθούν για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική από τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δωδεκανήσου, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Ηρακλείου, Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Κυκλάδων, Λακωνίας, Λασιθίου, Λέσβου, Μεσσηνίας, Ρεθύμνου, Σάμου, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Χανίων και Χίου θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο «Imperial» στις 9 Αυγούστου 2010. Ώρα προσέλευσης 15.30. Οι αγωνιστικές δοκιμασίες θα διεξαχθούν ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, αντί του βοηθητικού σταδίου του ΟΑΚΑ., στς 9 Αυγούστου 2010. Ώρα προσέλευσης 18:00.

Οι αγωνιστικές δοκιμασίες για τους υποψήφιους προς αξιολόγηση στην Δ’ Εθνική διαιτητές και για τους υποψήφιους προς αξιολόγηση στην Γ΄ Εθνική βοηθούς διαιτητές από τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, Δυτικής Αττικής, Ανατολικής Αττικής, Πειραιά, Ευβοίας και Κορίνθου θα διεξαχθούν ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, αντί του βοηθητικού σταδίου του ΟΑΚΑ στις 10 Αυγούστου. Ώρα προσέλευσης 07:00.