Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΚΕΔ: Τα σεμινάρια προεπιλογής

ΚΕΔ: Τα σεμινάρια προεπιλογής

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνονται τα κάτωθι σχετικά με τα σεμινάρια προεπιλογής διαιτητών, παρατηρητών και εκπαιδευτών περιόδου 2010-2011: 1.
Το σεμινάριο για τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές Super League και διαιτητές Β’ Εθνικής θα πραγματοποιηθεί στον Πολύγυρο Χαλκιδικής (Ξενοδοχείο «Gerakina Beach») κατά το διάστημα 17-21/7/2010.

2. Το σεμινάριο για τους παρατηρητές Super League, Β’ Εθνικής και εκπαιδευτές Super League και Β’ Εθνικής θα πραγματοποιηθεί στον Πολύγυρο Χαλκιδικής (Ξενοδοχείο «Gerakina Beach») κατά το διάστημα 21-23/7/2010.

3. Το σεμινάριο για διαιτητές Γ’ Εθνικής, βοηθούς διαιτητές Β’ και Γ’ Εθνικής που προέρχονται από τη Βόρεια Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στον Πολύγυρο Χαλκιδικής (Ξενοδοχείο «Gerakina Beach») κατά το διάστημα 26-28/7/2010.

4. Το σεμινάριο για διαιτητές Δ’ Εθνικής, παρατηρητές Γ’ και Δ’ Εθνικής, καθώς επίσης για τους εκπαιδευτές Γ’ Εθνικής που προέρχονται από την Βόρεια Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη (Ξενοδοχείο «Capsis») κατά το διάστημα 30/7-1/8/2010.

5. Το σεμινάριο για διαιτητές Γ’ Εθνικής και βοηθούς Β’ και Γ’ Εθνικής που προέρχονται από τη Νότια Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (Ξενοδοχείο «Imperial») κατά το διάστημα 3-5/8/2010

6. Το σεμινάριο για διαιτητές Δ’ Εθνικής, παρατηρητές Γ’ και Δ’ Εθνικής και εκπαιδευτές Γ’ Εθνικής που προέρχονται από τη Νότια Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (Ξενοδοχείο «Imperial») κατά το διάστημα 7-9/8/2010.


Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των μονοήμερων σεμιναρίων για τους διαιτητές που θα αξιολογηθούν για πρώτη φορά στην Δ’ Εθνική, για τους βοηθούς διαιτητές που θα αξιολογηθούν για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική και για τους παρατηρητές και εκπαιδευτές που δεν ανήκουν σε καμία κατηγορία, θα ανακοινωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα αφού πρώτα καταγραφεί ο ακριβής αριθμός των αιτήσεων.

Οι διαιτητές, παρατηρητές και εκπαιδευτές που προέρχονται από τις κάτωθι Ενώσεις, θα συμμετάσχουν στα σεμινάρια της Βόρειας Ελλάδας:

Μακεδονίας, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ημαθίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Θεσπρωτίας, Θράκης, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κιλκίς, Κοζάνης, Λάρισας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας, Σερρών, Τρικάλων, Φλώρινας, Χαλκιδικής.

Όλοι οι υπόλοιποι διαιτητές θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο της Νότιας Ελλάδας.
Επίσης με νεώτερη ανακοίνωση θα δοθούν οδηγίες σχετικά με το πρόγραμμα των σεμιναρίων μετά την οριστικοποίησή τους από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης.